Asgari ücretle çalışanlara bir kötü haber de onlardan geldi

Asgari ücretle çalışanlara bir kötü haber de onlardan geldi
Temmuz ayında yapılacak olan memur ve emekli zamlarına asgari ücretinde artırılması yönünde talebi bulunan çalışanlara kötü haber geldi. Söz konusu haberi Türkiye ihracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe verdi. Detaylar haberimizde...

Temmuz'a yaklaşırken asgari ücretlinin gözü memur ve emekli zamlarının yanında kendilerine yapılacak olan zam haberlerinde. Ancak söz konusu ara zam ile ilgili hükümet tarafından net bir açıklamayı yapılmadan önce Türkiye'de önemli bir ağırlığı olan işverenlerin önemli bir temsilcisi durumunda bulunan Türkiye ihracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe konuyla ilgili asgari ücretliyi üzecek bir konuşma yaptı.

Konu ile ilgili olarak Türkiye ihracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, Ara zammın olursa eski sarmala döneriz açıklamalarında bulundu. Maliyetleri bahane ederek ürünlere fahiş zam yapanların önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen Gültepe, maliyetlerin düşmesi ve maliyet fırsatçılığının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak son sözü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek söyleyecektir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.