Ayda 6.500 TL ile aracı kapıya çektiren teklif! 100 bin TL taşıt kredisi toplam geri ödemesi ne kadar oldu?

Ayda 6.500 TL ile aracı kapıya çektiren teklif! 100 bin TL taşıt kredisi toplam geri ödemesi ne kadar oldu?
Uzun süredir hayalini kurduğunuz, ayağınızı yerden kesecek o araç için benzersiz bir teklif geldi. Kamu bankası 0 ve ikinci el araç alımına özel düşük faizli taşıt kredisi teklifi ile rakamlarını güncelledi. 48 ay vadeli 100.000 TL'lik taşıt kredisinin geri ödemede oluşturduğu oranları sizin için hesapladık. Detaylar haberimizde

Yıl içinde sunduğu farklı kampanyaları ile öne çıkan gıda, elektronik, ulaşım, akaryakıt ve benzeri sektörlerde sunduğu indirimli teklifleri ile bütçeyi destekleyen Vakıfbank, ikinci el ve sıfır taşıt kredisi kampanyasını başlattı. İkinci el kredi de azami tutar satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden hesaplanıyor. Satın alma işlemi sırasında araç rehni teminat olarak gösteriliyor.

48 ay vadeli kredinin 3 ay ertelemeli olarak başlatılan ödemesi, Mayıs ayında yapılacak başvurunun ilk ödemesini Ağustos'ta yapmayı sağlıyor. Vade oranı otomobilin yaşına göre değişebiliyor. Otomobilin yaşı 03 ve 36 ay vadede kredi kullanımında en fazla 8, 37 - 48 ay vadede kredi kullanımında ise en fazla 5 olabiliyor.

Vakıfbank 100.000 TL 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisinin Maliyeti Ne Oldu?

Bankaların sıkılaştırma politikalarının başladığı bir dönemde uyguladığı yükselen faizlerle birlikte araç almak isteyenler için kredinin geri ödemesi ne kadar oldu?

Vakıfbank 100.000 TL sıfır kilometre taşıt kredisi kampanyasına başvuracaklar için işte o hesaplama:

  • Kredi tutarı 100.000 TL

  • Kredi vadesi 48 ay

  • Kredi kampanyası 3 ay ertelemeli

  • Kredi faiz oranı %4,66

  • Kredi aylık taksit tutarı 6.511,37 TL

  • Kredi tahsis ücreti 501,50 TL

  • Kredinin toplam ödenecek tutarı 311.673,32 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.