Banka ihtiyaç sahiplerine, Haziran ayı boyunca faizsiz 30 bin TL nakit destek ödemesi dağıtacak!

Banka ihtiyaç sahiplerine, Haziran ayı boyunca faizsiz 30 bin TL nakit destek ödemesi dağıtacak!
Bankaların Haziran ayı kampanyalara güncellendi. 20.000 TL faizsiz ve taksitli nakit avansa ek 10.000 TL %0 faizli kredi kampanyası başladı. Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için işte o geri ödeme tablosu

Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden yapılacak başvuru ile 20.000 TL'ye kadar nakit avansı kullandıran kampanyasını duyurdu. 30 Haziran tarihinde sona erecek kampanyadan faydalanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden müşteri olması yeterli görülüyor.

Faizsiz nakit avans kampanyasına ek olarak faizsiz kredi kampanyası da bulunuyor. Tek bir müşteri aynı anda iki farklı kampanyadan faydalanabiliyor. 10.000 TL'lik faizsiz kredi 6 ay vadeyle taksitlendirilirken 20.000 TL'lik faizsiz taksitli nakit avans 3 ay vadeyle taksitlendirilir.

Kredi kartı başvurusu onaylananlar ancak taksitli nakit avans kampanyasına katılım sağlayabilir. Garanti BBVA'nın 30 Haziran tarihinde sona erecek 10.000 TL'lik faizsiz kredinin geri ödeme planı:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL

  • Kredi faizi: %0

  • Kredi vadesi: 6 ay

  • Kredi hayat sigortası prim tutarı: 90 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.666,67 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.