Bankadan müjde geldi! 250 bin TL’ye kadar Anında Hazır Bayram Kredisi Dağıtıma Başlandı!

Bankadan müjde geldi! 250 bin TL’ye kadar Anında Hazır Bayram Kredisi Dağıtıma Başlandı!
Kurban Bayramı öncesinde oluşan masrafları azaltacak özel teklif İş Bankası'ndan geldi. 250.000 TL'ye kadar tüm nakit ihtiyaçları karşılayacak anında hazır bayram kredisi nasıl alınır? İşte detaylar

Kişiye özel olarak hazırlanan esnek vadeli bayram kredisi İşCep ayrıcalığı ile başvuruyu açıldı. Kurban Bayramı öncesinde oluşan nakit sıkıntısını giderecek olan ihtiyaç kredisi bankaya gitmeye gerek kalmadan internet şubesi üzerinden yapılacak başvuru ile alınabilir.

250.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyacı karşılayacak kredi banka politikası kapsamında 36 aya kadar vadelendirilebilir. 100.000 TL ve üzerindeki krediler için 12 ay, 50.000 TL ve 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki krediler için ise 36 ay taksitlendirme uygulanıyor.

Anında Hazır Bayram kredisini almak isteyenlerin yapması gerekenler

  • İşCep uygulamasını cep telefonuna indirerek krediler sayfasına geçiniz.

  • Kredi başvurusu yap adımlarını takip ederek anında kredi veya başvurular ekranına geçiniz

  • Krediler kategorisi altında anında kredi başvurusu yapılabilir.

Bayram Kredisi Başvuru Şartları ve Geri Ödeme Bilgisi!

Anında hazır bayram kredisi başvurusu için 7/24 aktif olan başvuru ekranı kullanılabilir. Kredi başvurusu sırasında herhangi bir kefil ya da ek masraf talep edilmemektedir. Ancak başvuru gerçekleştikten sonra banka talebi dahilinde bazı evrakların şubeleri teslim edilmesi istenebilir. Anında hazır bayram kredisi başvurusu 30 Haziran tarihine kadar geçerlidir

250.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 250.000 TL

  • Kredi vadesi: 12 Ay

  • Kredi faiz oranı: %4,55

  • Kredi taksit tutarı: 29.680,46 TL

  • Kredi toplam geri ödenecek tutar: 356.165,52 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.