Başvuran emekliye Haziranda çifte ödeme yapılacak! 15 bin TL promosyona ek 3 bin TL ikramiye!

Başvuran emekliye Haziranda çifte ödeme yapılacak! 15 bin TL promosyona ek 3 bin TL ikramiye!
Bankaların emekliyi ihya eden teklifleri Haziran ayında da yüzleri güldürüyor. Haziran ayının ilk haftası itibariyle çifte avantajdan faydalanmak isteyenler ne yapmalı? 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi veren o bankanın teklifinden nasıl yararlanılır? İşte detaylar

Kurban bayramına sayılı günler kala bankaların promosyon teklifleri güncellendi. En yüksek promosyon veren banka neredeyse 20.000 TL'ye ulaştı. Emeklilerin iştahını kabartan promosyon tutarı Haziran ayında yatırılacak ikramiye ödemesi ile birlikte çifte kazanç fırsatı sunuyor.

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliyi ilgilendiren haberin detaylarında hangi banka yer alıyor?

15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi almak isteyenler Garanti BBVA ile işbirliği oluşturduğu anda Haziran ayında geri ödemesiz nakit desteğini hesabında bulacak. Bu desteğe ek olarak Haziran ayının ilk haftası itibariyle 3.000 TL bayram ikramiyesi hesaplara aktarılacak.

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyana 15 bin TL'ye kadar nakit kazanç fırsatı sunan bankanın bu teklifi 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren müşteriler için geçerli oluyor. Üstelik mobil uygulama kullanılarak hafta içi saat 08.30 ile 16:00 arasında yapılacak tüm EFT ve FAST işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek.

Emekliye Haziranda Ne Kadar Ödenecek?

31 Mayıs tarihine kadar mobil uygulama üzerinden maaş hesabını Garanti BBVA’ya taşıyan müşteri aylık emekli maaşı tutarı üzerinden promosyondan faydalanacak.

Aşağıdaki tablo takip edilerek hangi emekliye ne kadar promosyon ödeme edecek? incelenebilir

  • 10.000 TL'ye kadar olan emekli aylığına 6.250 TL

  • 10.000 TL - 15.000 TL arası emekli aylığına 10.000 TL

  • 15.000 TL - 20.000 TL arası emekli aylığına 12.500 TL

  • 20.000 TL ve üzeri emekli aylığına 15.000 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.