#borsa #bitcoin #altın #gümüş #dolar #euro PCE Verisi Piyasaları Salladı

#borsa #bitcoin #altın #gümüş #dolar #euro PCE Verisi Piyasaları Salladı
PCE Verisine bağlı olarak piyasalarda belli oranda bir dalgalanma mevcut hatta buna sallanma bile diyebiliriz. İşte detaylar.

Borsa da gündem ne nasıl ilerleniyor. BİST 100'de aşırı satış bölgesindeyiz. Hareketli ortalamanın altında kapattık. Buralarda destek bulabilir. Şu an için bir destek bulamadı. Nvidia'nın gürültü temizleme sistemi sayesinde ses kesildi.

Borsa da her zaman dikkatli olmakta fayda vardır. Amerika'da kişisel tüketim harcamaları endeksi %2.7 olarak açıklandı. Piyasa spekülasyonları oluyor. Faiz düşüyorsa piyasa için pozitiftir. Amerikan 10 yıllık faizler düştü, bu pozitif bir işaret. S&P 500 %1 artışla kapattı.

Gündemi takip ederek borsa da olup bitenlere yön vermek aslında sizin de elinizde. Faiz düştüğü için pozitif bir süreç oluştu. Altın ve gümüşte spekülasyonlar oldu. Önümüzdeki hafta altın ve gümüşün yükselebileceğini düşünülebilir. Bitcoin'de yataylık var. Yükseliş sonrası yataylık dağıtım anlamına gelir.

Her ne olursa olsun dikkat etmekte fayda olan bu sektörde, yatırım yapmak bazı riskler içerir. Bu kadar sert bir yükseliş sonrası dağıtım beklenir. Yeni alım önerilmemekte. Altın ve gümüşle ilgili alternatifler de mevcut. Silver token yatırımı yapılabilir. Bitcoin'de dikkatli olunmalı.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.