Bunu kimse bilmiyor! Taksit imkanı olmayan her yerde geçiyor “Taksitçi Kart” Hastane, restoran, kuaför, eczane…

Bunu kimse bilmiyor! Taksit imkanı olmayan her yerde geçiyor “Taksitçi Kart” Hastane, restoran, kuaför, eczane…
Bankalarda başlatılan sıkılaştırma tedbirleri kapsamında çoğu özel banka taksit imkanını sınırlandırdı. Mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılabilen ek taksit kısıtlamasının ardından farklı arayışlar başladı. Pek çok kişinin bilmediği taksitçi kart hemen her yerde rahatlıkla harcamaları taksitlendirmeyi sağlıyor. İşte detaylar

Yapı Kredi tarafından ilk kez başlatılan hem yurtiçinde hem yurtdışında rahatlıkla kullanılabilen taksitçi kart taksit imkanının bulunmadığı yerlerde dahi taksitlendirme yapabilmeyi sağlıyor. Yapı Kredi'nin 2010 yılında ilk kez uygulamaya aldığı bu kartı pek çok kişi bilmiyor. Kullanıcının hayatını kolaylaştıran bu kartın özellikle sıkılaştırma adımlarının olduğu bir dönemde bütçeyi büyük oranda destekleyeceği de bir gerçek.

Taksitçi Kart Nasıl Kullanılır? Yapı Kredi Taksitçi Kart Başvurusu

Hastane, eczane, restoran, kuaför gibi taksit imkanı olmayan her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Alışveriş yapılan sektöre göre 3, 6, 9 ve 12 taksite bölünerek harcamanın ucuzlatılması sağlanıyor. Yapı Kredi taksitçi kart başvurusunda bulunmak isteyenler mobil uygulama üzerinden veya internet şubesine girerek “kartlarımız” kategorisinden başvuruda bulunabilir.

Başvuru yapıldığı anda onay alanlar 100 TL ve üzeri peşin alışverişi en az 3 taksitle yapabiliyor. Kuyumcu sektöründe 4 ay, beyaz eşya, eğitim, mobilya, öğretim sektöründe 12 ay, kalan diğer sektörlerde 9 ay taksitlendirme aşılamadığında taksitçi kart sayesinde ek olarak 3 aya kadar taksit imkanı da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.