Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a Soruldu: Emekli Ve Çalışanların Yüzü Gülecek Mi?

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a Soruldu: Emekli Ve Çalışanların Yüzü Gülecek Mi?
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a soruldu: Asgari ücrete ek zam var mı? Emekliye refah payı verilecek mi? Bakan Işıkhan bu sorular karşısında ne cevap verdi? Milyonlarca çalışan ve emeklinin yüzü gülecek mi?

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ekonominin iyiye gittiğini dile getirdi ve asgari ücrete ek zam açıklaması yaptı.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a Soruldu: Asgari Ücrete Ek Zam Var Mı?

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomik verilere göre, Türkiye ekonomisinin iyiye gittiğini belirtti ve "Asgari ücrete ek Temmuz zammı yapılmayacak!" dedi.

Emekliye Refah Payı Verilecek Mi?

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payının verilip verilmeyeceği ile ilgili soruya: "Her şey için çok erken, Temmuz ayını bekleyelim." şeklinde cevap verdi.

Bakan Işıkhan, daha önce asgari ücret ile ilgili ek zam konusu konuşulurken, "Asgari ücrete ara zam yapılmayacağı için sene başında güzel bir iyileştirme yapıldı. Dolayısı ile bu konu gündemimizde yok. Ancak asgari ücrete zammı biz yapmıyoruz. Biz, Bakanlık olarak, işçi ve iş verenleri bir araya toplayarak, bir nevi moderatörlük görevi üstleniyor, uzlaşmalarını sağlıyoruz." demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.