Devlet bankasından ev sahibi yapan teklif! 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi geri ödeme tablosu

Devlet bankasından ev sahibi yapan teklif! 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi geri ödeme tablosu
Bankaların sunduğu düşük faizli konut kredisi teklifleri Mayıs ayında yeniden güncellendi. Kamu Bankası elini taşın altına koydu. 120 ay vadeli 1 milyon TL'lik konut kredisi için başvuru ekranını aktif hale getirdi. Kendi evine sahip olmak isteyenler için başlatılan kampanya döneminde sunulan fırsattan faydalanmak isteyenlerin yapması gerekenler haberimizde

Türkiye'nin sayılı kamu bankaları arasında yerini alan Vakıfbank yıl içinde sunduğu kampanyalarla müşterinin cebini korumayı sürdürüyor. İhtiyaç kredisi konut kredisi ve taşıt kredisi kampanyaları ile birlikte yılın belirli dönemlerinde cazip faiz oranları ile krediye erişim fırsatı sağlıyor.

Kredi faiz oranlarının neredeyse %5'e yaklaştığı bir dönemde Vakıfbank konut kredisi kampanyası kapsamında faiz oranına %3'te tuttu. Belirli periyotlarla aylık olarak yapılacak taksit ödemeleri doğrultusunda 1 milyon TL konut kredisi 120 ay vade ile geri ödenebilecek.

Vakıfbank 1 Milyon TL Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Uzun süredir bu tarz bir kampanya bekleyenler 1+1 2+1 veya 3+1 konut kampanyalarına başvuruda bulunabilmek için acil finansmana ihtiyaç duyanlar için VakıfBank'ın 120 ay vadeli kredi teklifi ilaç gibi gelecek.

VakıfBank konut kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyenlerin banka müşterisi olması yetiyor. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık uygulamasını kullanarak müşteri olma adamını tamamlayanlar kredi kampanyasına katılım sağlayabilir.

vakıfbank.com.tr adresi üzerinden konut kredisine başvuruda bulunmak isteyenler ana sayfa alanına gelip bireysel kategorisine geçerek kredi başvuru adımlarını takip edebilir.

Vakıfbank 1 Milyon TL Konut Kredisi Geri Ödeme Tablosu

VakıfBank'ın 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi kampanyasına başvuracakların merak ettiği işte o geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 1 milyon TL

  • Kredi vade süresi: 120 ay

  • Kredi faiz oranı: Yüzde 3,79

  • Kredi aylık taksit tutarı: 38.571,63 TL

  • Kredi tahsis ücreti: 5.030,00 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.