Dosya masrafı ve komisyon yok! Bakiye olmasa da peşin al taksitle öde! “Taksitli ek hesap” ile hangi harcamalar taksitlenir?

Dosya masrafı ve komisyon yok! Bakiye olmasa da peşin al taksitle öde! “Taksitli ek hesap” ile hangi harcamalar taksitlenir?
Acil durumlarda hesabınızda bakiye kalmadığında peşin alıp taksitlerle ödeyebileceğiniz taksitli ek hesap ayrıcalığından nasıl yararlanılır? Dosya masrafı, tahsis ücreti veya komisyon olmadan taksitli ek hesap limiti nasıl aktif edilir? işte detaylar

Yıl içinde sunduğu ayrıcalıklı kampanyaları ile öne çıkan, bütçeyi rahatlatan kredi teklifleri ile dikkat çeken VakıfBank peşin al taksitle öde kampanyasını duyurdu. Taksitli ek hesap uygulaması ile hesapta bakiye kalmadığı anda ek hesap limiti taksitli olarak kullanılabilecek. Sadece banka müşterileri için sunulan bu fırsat ek hesap limitinden yapılan tüm alışverişleri ve nakit çekimleri taksitlendirmeyi sağlıyor.

Taksitli ek hesap limit başvurusunda bulunanlar; mobil uygulama üzerinden talep ettiği anda dilediği kadar nakti dosya masrafı, komisyon ya da tahsis ücreti olmadan talep edebiliyor.

Vakıfbank Taksitle Ek Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

Banka müşterisi internet bankacılığı mobil uygulama veya Vakıfbank ATM'lerinden ek hesap limitini kullanmaya başlayabilir. Harcama yapıldıktan sonra cep telefonuna bir sms gelecektir. Gelen sms ile taksitli ek hesap kullanılmaya başlanabilir.

Ek hesap limiti kullanılarak postan yapılan tek çekim alışverişler sonradan taksitlendirilebiliyor. Bunun için harcama yapıldıktan sonra cep telefonuna bir bildirim geliyor. Sms ile o bildirime yanıt vererek taksitlendirilebilir. Örneğin; 200 TL'lik bir harcama 3 aydan 12 aya kadar taksitlendirilebilir.

Ek Hesap Limiti Yetersiz Olduğunda Ne Yapmak Gerekir?

Cep telefonunun mesaj kısmına aralarında birer boşluk bırakarak ek hesap limiti, T.C kimlik numarası ve talep edilen yeni limit yazılmalı 5724'e sms olarak gönderilmelidir. Taksitli ek hesap ödemeleri her ayın 15'inde gerçekleşir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.