Emekli için altın saatler geldi! O gün yapılan tüm kredi başvuruları kefilsiz kabul edilecek!

Emekli için altın saatler geldi! O gün yapılan tüm kredi başvuruları kefilsiz kabul edilecek!
Emekli maaşı ile ay sonunu getirmekte zorluk çeken vatandaşın imdadına o bankalar yetişti. Mayıs ayı içinde o güne kadar yapılacak tüm kredi ve nakit avans başvuruları kefilsiz ve masrafsız olarak kabul edilecek. İşte detaylar

Mayıs ayına özel duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyaları kamu ve özel bankalar eşliğinde vatandaşlara sunulmaya devam ediyor. Emekli, asgari ücretli veya özel sektör çalışanı olması fark etmeksizin anında nakit ihtiyacını karşılayacak o teklif ay sonuna kadar sürüyor.

Mobil başvuruya açılan kefilsiz ve masrafsız kredi veren bankalar arasında: İş Bankası, Garanti BBVA ve Akbank yer alıyor.

İş Bankası'nın yaz tatili öncesinde oluşan masrafları karşılayabilmek için başlattığı kampanya tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri için geçerliliğini koruyor. İstisnasız online başvuruya özel anında ve hızlı onay almak isteyenler 31 Mayıs saat 23.59'a kadar İş Bankası mobil uygulama üzerinden başvurusunu iletebilir.

Emekliye Kefilsiz, Masrafsız Esnek Vadeli Kredi Teklifi!

Kampanya kapsamında %1,15'ten başlayan faiz oranı ile 10.000 TL'ye kadar kredi 24 ay vadeyle taksitlendirilebilir. Kredi vadesini uzatmak isteyenler için İş Bankası 60 ay vadeli 30.000 TL kredi seçeneğine de sunuyor. Üstelik otomatik fatura talimatı veren maksimum ihtiyaç paketi kullanıcısı faiz indiriminden de faydalanıyor.

Cep telefonu ile İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak isteyenler şu işlemleri tamamlayabilir:

  • Aralarında birer boşluk bırakarak cep telefonunun mesaj kısmına Nakit, T.C kimlik no, kredi kartı tutarı ve aylık geliri yazıp 4402’ye sms ile gönderilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.