Emekli maaşını özel bankalara taşıyanın cebine en az 20 bin TL girecek!

Emekli maaşını özel bankalara taşıyanın cebine en az 20 bin TL girecek!
31 Mayıs tarihine kadar emekli maaşını özel bankalara taşıyan SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu milyonlarca vatandaş Haziran ayında en az 20.000 TL ödeme alacak. Emekli maaşına ek ödemeden kimler, nasıl faydalanacak? İşte detaylar

2024 yılı promosyon yarışı kızıştı. Özel bankalar son promosyon hamlesi ile rakamları 18.000 TL'ye taşıdı. 31 Mayıs tarihine kadar devam eden banka kampanyalarından faydalananlar önümüzdeki ay en az 20.000 TL'nin sahibi olacak. Geri ödemesiz nakit promosyon desteğinden yalnızca maaşını yüksek promosyon veren bankaya taşıyanlar faydalanacak.

2024 yılında yüksek promosyon veren bankalar:

  • Yapı Kredi

  • ING Bank

  • Garanti BBVA

  • İş Bankası

  • DenizBank

18.000 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi ile dikkat çeken Yapı Kredi 31 Mayıs tarihine kadar başvuruda bulunan hak sahiplerine emeklilik paketi avantajlarından faydalanma fırsatı sunacak. En az 9.250 TL en fazla 18.000 TL ödeme yapacak.

Emekli Promosyon Ödemesi Nasıl Alınır?

Haziran ayı emekli aylığı ile birlikte ay içinde her emekli istisnasız en az 20.000 TL'nin sahibi olacak. Bankanın ek ödül kapsamında sunduğu nakit destek 31 Mayıs tarihine kadar maaş hesabını taşıyarak 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren için geçerli olacak.

Emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşımak isteyenler 444 0 444 numaralı müşteri iletişim hattını arayabilir veya e-devlet üzerinden SGK maaşını Yapı Kredi'ye taşıyabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.