Emeklilere PTT'den 50.000 TL müjdesi

Emeklilere PTT'den 50.000 TL müjdesi
Kurban bayramında bir aydan az bir süre kala PTT'den emekliler için Müjde niteliğinde bir haber geldi. Emeklilere tam 50.000 TL destek verilecek. İşte konuyla ilgili detaylar...

Kurban bayramına toplamda bir aydan az bir zaman kaldı. Vatandaşların en büyük harcamaları yapacakları Kurban Bayramı için PTT'den emekliler için fırsat niteliğinde bir kampanya ilan edildi.

Kurban bayramında 3000 TL ikramiye alacak olan vatandaşlara yatacak olan ikramiyeler Maalesef bu seneki kurban hisse bedellerine karşılamamaktadır. Sebeple PTT emeklilere 50.000 TL tutarında kredi verebileceğini ilan etti.

Söz konusu kredilerin geri ödemesi 12 ay Olarak düzenlenmiştir. Yıllık 3.19 faiz oranıyla verilecek olan kredinin aylık geri ödemesi 4862 TL olarak belirlenmiştir. Krediden yararlanmak isteyenler PTT ve Aktif Bank aracılığı ile başvuru yapabileceklerdir. Kredi çekecek olan emekliler için herhangi bir kefir şartı talep edilmeyecek.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.