Emekliye 5 bin TL’lik “pazar alışverişi desteği” müjdesi! “Söz verdik, yapıyoruz”

Emekliye 5 bin TL’lik “pazar alışverişi desteği” müjdesi! “Söz verdik, yapıyoruz”
15 Mayıs müjdesi emekliye 5.000 TL pazar alışverişi desteği verilecek. Başvurular için son gün ne zaman oldu? 5.000 TL destek ödemesi ne kadar süreyle alınacak? İşte detaylar

31 Mart yerel seçimlerinde gerçekleştirilen belediye seçimleri döneminde yapılan vaatler yerine getirilmeye başlandı. Üsküdar Belediyesi elini taşın altına koydu. Verdiği sözü yerine getirdi. Üsküdarlı tüm emekliler için 5.000 TL pazar alışverişi desteği projesini resmen başlattı. Hak sahipleri 5.000 TL'lik ödemeyi Üsküdar Belediyesi aracılığı ile alabilecek.

5.000 TL pazar alışverişi desteği projesi yılda bir kez yenilenecek. Her hak sahibi emekli yani yeni yılda 5.000 TL'lik destek ödemesini Üsküdar Belediyesi aracılığı ile alacak.

5.000 TL pazar alışverişi desteği başvurusu 15 ve 25 Mayıs tarihleri arasında yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler Üsküdar Belediyesi'ne ait resmi internet sitesi üzerinden başvuru kaydı oluşturabilir. Belediyeye bizzat başvuruda bulunmak isteyenler Üsküdar Belediyesi'ne müracaat ederek sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığı ile başvuru formunu doldurabilecek.

5 Bin TL Destek Ödemesi Nasıl Alınır?

Başvuruda bulunmak isteyenler nüfus cüzdanı fotokopisi ve cep telefonu numarasını yanında getirmelidir. Başvuru formunda e-devlet üzerinden çıktısı alınması gereken belgeler şunlardır:

  • Tapu bilgileri

  • Başvuru sahibinin adına kayıtlı tescilli araç sorgulama belgesi

  • Emekli aylık belgesi

  • İkametgah belgesi

Alanya Belediyesi Destek Ödemesi!

Emekli vatandaşa müjde olarak duyurulan 5000 TL alışveriş desteği Üsküdar Belediyesi yeni başkanı Sinem Dedetaş tarafından duyuruldu. Emekliye destek projelerinin ilkini başlatan belediye dışında diğer illerden de sesler yükselmeye başladı.

Alanya belediyesi düğün ve cenaze gibi özel zamanlarda belediyelerin destek vereceğini duyurdu. 365 gün ücretsiz psikolojik destek, fizyoterapi ve pansuman desteği verilecek Alanya belediyesi maddi destek başvurusu için alanya.bel.tr adresinden başvuru formu doldurulabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.