İhale Kazanıldı Rakam Belli Oldu! TEB Kaç Lira Promosyon Veriyor?

İhale Kazanıldı Rakam Belli Oldu! TEB Kaç Lira Promosyon Veriyor?
Yapılan ihaleyi kazanan Türkiye Ekonomi Bankası TEB, o firma çalışanlarına kaç lira promosyon veriyor? Çalışanlar tarafından "Kötüden hallice" olarak nitelendirilse de aslında verilen tutar, tüm bankaların verdiği tutardan daha yüksek. İşte merak edilen o rakam:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan emekli promosyon açıklamasının ardından bankalar kendi aralarında rekabete girdiler. Kamu bankaları belirli bir çerçeve sınırında emekli promosyonu verirken özel bankalarda promosyon tutarları daha yüksek olabiliyor. Ayrıca promosyonlar sadece emeklilere değil, belirli sayının üzerinde çalışan iş yerlerine de veriliyor. Peki TEB kaç lira promosyon veriyor?

TEB Kaç Lira Promosyon Veriyor?

Özel bankalar, belirli sayının üzerinde çalışanı bulunan iş yerlerindeki çalışan maaşlarının kendi üzerlerinden yatırılması için düzenlenen ihaleye girerek, en yüksek promosyon tutarını vermeleri halinde ihaleyi kazanabiliyorlar. TEB de Burdur Bahtaş için düzenlenen ihaleye dahil oldu ve ihaleyi kazanan banka olmak adına 28.000 TL promosyon verdi.

BAHTAŞ tarafından "kötüden hallice" olarak açıklanan ve çok iyi bulunmasa da bir derde deva olacak olan TEB promosyonunun, BAHTAŞ çalışanlarının hesaplarına en kısa sürede yatırılması hedefleniyor. Böylece Burdur Bahtaş'da çalışan personelin tamamı maaşını Türkiye Ekonomi Bankası TEB'den alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.