ING Bank Emekli Promosyon Ücreti Ne Kadar? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

ING Bank Emekli Promosyon Ücreti Ne Kadar? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?
ING Bank emekli promosyon ücreti ne kadar? Diğer bankalardan farklı olarak ING Bank emeklilere neden 28.000 TL civarında promosyon ücreti veriyor? Kampanya ne zamana kadar geçerli?

ING Bank emekli promosyon ücreti ne kadar? Mart ayının sonu itibari ile emekli maaşlarını başka bankaya taşıyan ya da kendi maaş aldığı bankadan taahhüt yenileyen vatandaşlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjde ile promosyon veriliyor. 30 Nisan'ın son gün olduğunu düşünen emekliler, promosyon başvuru sürecini, ilk gün itibari ile rekor seviyede tamamladı.

Ancak Mayıs ayı geldiğinde, bankalar promosyon kampanyalarını yeniledi ve emekliler başvuru işlemlerine devam edebildiler. ING Bank da Mayıs ayı promosyon yol haritasını, rekabet koşulları içerisinde belirleyen önemli bankalar arasında yer aldı.

ING Bank Emekli Promosyon Ücreti Ne Kadar?

ING Bank emekli promosyon ücreti ne kadar? Genel olarak bakıldığında ING Bank, diğer bankalardan farklı bir promosyon vermiyor. 10.000 TL'nin altında maaş alanlara 6.250 TL promosyon veren ING Bank, maaşı 20.000 TL'nin üzerinde olanlara ise 15.000 TL promosyon veriyor. Fakat kampanyalar bununla sınırlı kalmayıp, oldukça dikkat çekiyor ve Mayıs ayı sonuna kadar da devam edecek.

Her bir otomatik ödeme talimatı için 600 TL ödeme yapan ING Bank, toplamda 5 fatura ödemesi için emeklilere verdiği promosyonun üzerine 3.000 TL daha ekliyor.

ING Bank aynı zamanda emeklilere 3.57 faiz oranı ile 36 ay geri ödemeli 10.000 TL kredi veriyor. Ve böylece toplamda 28.000 TL ödemeyi mümkün hale getiriyor. Pek çok emekli de bundan dolayı Mayıs sonuna kadar ING Bank'a geçmek ve bu haklardan yararlanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.