İş Bankası 25.000 TL Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veriyor

İş Bankası 25.000 TL Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veriyor
İş Bankası faizsiz taksitli 25.000 TL nakit avans veriyor. Kampanyadan kimler faydalanabilir? Son kampanya katılım tarihi ne zaman? Kampanyaya başvuru nasıl yapılır? Çekilen tutar kaç ayda geri ödenir? İşte haberin detayları:

İş Bankası 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans veriyor. Paraya ihtiyacı olanlar; yani hemen hemen herkes tarafından merak edilen kampanya Mayıs ayının sonuna kadar geçerli. Peki kampanyadan kimler, nasıl yararlanabilir?

İş Bankası 25.000 TL Faizsiz Taksitli Nakit Avans Veriyor

İş Bankası, 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyasını şu şekilde duyurdu: "İş Bankası'nın mobil uygulaması İşCep içerisinde yer alan Müşteri Olmak İstiyorum özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olun. Kredi kartınızda yer alan 25.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans olanağından ve daha pek çok olanaktan yararlanın. Kampanyadan 29 Nisan - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İş Bankası müşterisi olanlar yararlanabilecek."

Kampanya detayları şu şekilde:

• Faizsiz nakit avans kampanyası 2 - 3 taksit olanağı sunar.

• Faizsiz nakit avans çekilebilecek limit aralığı şu şekildedir: 300 - 25.000 TL

• Kampanyaya sadece İşCep ve Maximum Mobil üzerinden katılım sağlanabilir.

• Kampanyadan en fazla iki sefer yararlanılabilir. Ancak toplam tutar yine de 25.000 TL'dir.

• 29 Nisan - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İşCep müşteri olmak istiyorum özelliğini kullanan İş Bankası müşterileri için son kampanya katılım tarihi 30 Haziran 2024'tür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

3 Yorum