(JANTS) Jantsa bedelsiz sermaye artırımı açıkladı

(JANTS) Jantsa bedelsiz sermaye artırımı açıkladı
Jantsa sermaye artırımı konusunda bedelsiz sermaye artırımını komuoyuna duyuru ile ilan etti. İşte detaylar şöyle şekillendi.

JANTSA bedelsiz sermaye artırımı açıklaması yaptı ve bedelsiz sermaye artırımı için 31 Mayıs 2024 günü gerçekleştirdiği yeni açıklamasıyla tüm kamuoyuna duyurmuş oldu. Jantsa Jant Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yine 3 Haziran 2024 tarihinde de Kamuoyu aydınlatma platformunda bildirimde bulunarak bedelsiz olarak sermaye artırımı başlattığına ilişkin olan detaylarını esas sözleşme tescili hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yapılan bu açıklamayla %693.24607 oranına sahip bedelsiz olarak gerçekleşen sermaye artırımı kapsamında şirket esas olan sözleşmesi ise Sermaye adlı başlığın 6. maddesi gereği 3 Haziran 2024 tarihinde Aydın da yer alan Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edildiği de beyan edilip belirtilmiştir.

''Şirketimiz Esas Sözleşmesi’nin “Sermaye” başlıklı 6. maddesinin tadili 03.06.2024 tarihinde Aydın Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.'' bu söylem şirket tarafından onaylanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.