Kamu bankaların Haziran ayı TOGG kredisi kampanyaları!

Kamu bankaların Haziran ayı TOGG kredisi kampanyaları!
TOGG taşıt kredisi kampanyaları 2024 yılı Haziran ayı itibariyle devam ediyor. 48 ay vadeli ve aracın %70'ine kadar kredi kullanım fırsatı sunan bankaların işte o benzersiz teklifleri

Kamu ve özel bankaların başlatmış olduğu düşük faizli veya faizsiz kredi kampanyaları bütçeyi korumayı sürdürüyor. Yerli ve milli üretim TOGG’a özel kredi kampanyaları da göz dolduruyor. Motorlu araçlara özel olarak uygulanan fatura değeri üzerinden kredi kullanım fırsatı sunuluyor. Üstelik 0 kilometre TOGG taşıt kredisi için kredi tahsis ücreti alınmıyor.

Vakıfbank

TOGG VakıfBank taşıt kredisi 0 - 1.600 bin TL aralığında olan taşıtlar için %70'e kadar 48 ay vade kampanyası devam ediyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin banka şubelerine gitmeden TOGG kampanyalı taşıt kredisi başvurusunda bulunulabilir.

Halkbank

Halkbank kişiye özel geri ödeme seçenekleri ile TOGG taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Yerli ve milli otomobil markası TOGG'dan akıllı cihaz satın alacaklar için düşük faizli ve esnek geri ödeme fırsatı sunan kredi kampanyası göz dolduruyor.

Taşıt için 48 aya kadar vade ve 70 bin TL'ye kadar kullanım fırsatı sunuluyor. Halkbank TOGG satış kampanyasına başvurmak isteyenler Trumore üzerinden veya en yakındaki Halkbank şubesine gelerek başvuruda bulunması yetecek.

TOGG T1OX V2 - 1.823.000 TL

%0 faizli 12 ay vadeli

  • Kredi tutarı: 800.000 TL

  • Kredi vadesi: 12 ay

  • Kredi faiz oranı: %0

  • Kredi aylık taksit tutarı: 66.666,67 TL

% 1,99 faizli 30 ay vadeli

  • Kredi tutarı: 800 bin TL

  • Kredi vadesi: 30 ay

  • Kredi faiz oranı: %1,99

  • Kredi aylık taksit tutarı: 38.666,87 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.