Kara listede olanlar, sicili bozulanlar dikkat! 20 bin TL Bayram Kredisi nasıl alınır?

Kara listede olanlar, sicili bozulanlar dikkat! 20 bin TL Bayram Kredisi nasıl alınır?
Düşük faizli, dosya masrafsız ve kefilsiz kredi ve kredi kartı kampanyaları ile öne çıkan Enpara Kurban Bayramı öncesi başlattığı kampanya ile acil nakit ihtiyacına son veriyor. Enpara bayram kredisi nasıl çekilir? İşte detaylar

Bayram yaklaştıkça masrafları artıyor. Tatil planı bulunanlar için ek nakit ihtiyacı oluşabiliyor. Hem kişisel harcamalar hem de sevdikleriniz için ihtiyaç olan nakit desteğine Enpara.com çözüm sunuyor.

Kurban Bayramı öncesi başlattığı bayram kredisi kampanyası sayesinde en az 1.000 TL en fazla 350 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi talep edilebiliyor. Üstelik kredi oranları 3 aydan 36 aya varan taksitlerle daha cazip hale geliyor.

Enpara 20 Bin TL Bayram Kredisine Nasıl Başvurulur?

Enpara 20.000 TL bayram kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler banka müşterisi olup mobil uygulama üzerinden başvuru talep edebilir. Başvuru onayı geldiği anda sözleşme bilgileri okunarak dijital imza yolu ile kredi kullanmaya başlanabilir.

Enpara.com'un aylık taksitlerle ödenebilen esnek vadeli bayram kredisi için ne kadar ödeme yapılmalı?

Enpara 20.000 TL bayram kredisi geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi aylık faiz oranı: %4,29

  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.299,61 TL

  • Kredi toplam geri ödeme tutarı: 46.785,96 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.