Karar çıktı! 2024 Emekli maaşı bayram öncesinde yatacak mı?

Karar çıktı! 2024 Emekli maaşı bayram öncesinde yatacak mı?
SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliliği ilgilendiren o soru sonunda yanıt buluyor. Kurban Bayramı nedeniyle Haziran ayı emekli maaşı ödemeleri erken yatar mı? 3.000 TL bayram ikramiyesi hangi gün yatırılacak? İşte merak edilenler

Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran tarihinde ihya edilecek. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu emekliler Haziran ayında emekli aylığı öne çekilir mi? sorusunu araştırıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu konu ile ilgili hangi açıklamayı yaptı?

Emekli ikramiyeleri bu yıl Kurban bayramına son bir hafta kala hesabı aktarılacak. Bu durumda 10 ve 14 Haziran tarihleri arasında hesaba yatması bekleniyor. Aynı dönemde Haziran ayı emekli maaşlarının da hesaba yatması planlanıyor. Konuyla ilgili Bakan Işıkhan nasıl bir açıklama yapacak? yakından takip ediliyor.

SSK ve Bağ-kur emeklisinin maaşları 15 Haziran tarihi öncesinde ödenir mi?

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?

Geride bıraktığımız Ramazan Bayramı öncesinde emekli maaşları tam zamanında yatırılmıştı. Bayrama son bir hafta kala ise 3.000 TL bayram ikramiyesi hesaplara aktarıldı. Bakanlık tarafından yapılan yeni açıklamaya göre emekli bayram ikramiyeleri Kurban Bayramı öncesi 10 ve 14 Haziran tarihleri arasında hesabı aktarılacak. Ancak emekli ikramiyelerinden erken yatırılması ile ilgili bir karar bulunmuyor.

Kurban Bayramı öncesinde hükümet tarafından son dakika açıklaması yapılıp emekli maaşları erken yatırılabilir. Fakat şu an için böyle bir açıklama bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.