Mayıs Ayında Sıfır Faizli Kredi Veren Bankalar Listesi

Mayıs Ayında Sıfır Faizli Kredi Veren Bankalar Listesi
Mayıs ayında sıfır faizli kredi veren bankalar listesi belli oldu. Bazı bankalar verdikleri kredi ve nakit avans tutarı ile 30.000 TL'yi müşterilerine, sıfır faizli olarak veriyor. Online olarak başvuru yapılarak müşterisi olduğunuz bankadan kredi talebiniz sonrası, tutar hemen hesabınıza aktarılabilir. Peki bu uygulama hangi bankalar tarafından yapılıyor?

Mayıs ayında sıfır faizli kredi veren bankalar listesi güncellendi. Pek çok banka tarafından yapılan faizsiz kredi uygulaması, yeni müşteri kazanmak adına ya nakit avans olarak ya da kredi olarak müşterilerin kullanımına sunuluyor. Tutarlar küçük olsa da bu uygulama pek çok müşterinin bir derdine derman oluyor. Peki hangi banka kaç TL nakit avans veriyor ve geri ödemesini kaç ayda tamamlatıyor?

Mayıs Ayında Sıfır Faizli Kredi Veren Bankalar Listesi

Müşterisi olunmayan bir bankanın Mayıs ayında sıfır faizli kredi verdiği belirtiliyorsa tüketicinin yapması gereken işlem oldukça basit: İnternet ortamından başvuruda bulunmak ve tercih edilen bankaya hesap açmak ya da o bankadan kredi kartı talebinde bulunmak.

Başvuruda bulunulan bankanın müşterisi olunmasının ardından, yine online olarak nakit avans ya da kredi başvurusunda bulunulması gerekiyor. Bu sürecin tamamlanması ile birlikte faizsiz kredi, müşterinin hesabına aktarılıyor. Müşteri gereksinimlerini karşılıyor ve ödemesini de bankaya, bankanın belirtmiş olduğu süre içerisinde faizsiz olarak yapıyor.

Mayıs ayında sıfır faizli kredi veren bankalar listesi şu şekilde:

• Akbank, 1 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında mobil bankacılık ile gelen yeni müşterilerine 0 faizli 20.000 TL kredi veriyor. Ve 3 ayda geri ödenmesi talebinde bulunuyor.

• AlBaraka, yeni müşterilerine özel 15.000 TL ihtiyaç finansmanı sağlıyor. Ve faizsiz olarak 6 ayda geri ödenmesi talebinde bulunuyor.

• EnPara, yeni müşterileri için 10.000 TL faizsiz kredi imkanı sunuyor ve 1.666 TL tutarındaki taksitlerle 6 ay içerisinde geri ödenmesini şart koşuyır.

• ON Dijital Bankacılık sistemi de yeni müşterilerine özel 10.000 TL sıfır faizli kredi veriyor ve 6 ay içerisinde geri ödenmesi talebinde bulunuyor.

• Mayıs ayında sıfır faizli kredi veren bankalar listesi içerisinde yer alan Garanti BBVA, 10.000 TL kredi ve 20.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans olanağı sunuyor. Kredinin geri ödeme süresi 6 ay ile sınırlanmış durumda.

• Türkiye İş Bankası, 25.000 TL nakit avans verdiği yeni müşterilerinden, bu tutarı 2 - 3 ay içerisinde geri ödemelerini talep ediyor.

• QNB FinansBank da 10.000 TL faizsiz kredi verdiği yeni müşterilerinden, bu tutarı 6 ay içerisinde geri ödemelerini talep ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.