Mayıs’ta başvuran Ağustos’ta ödeyecek! 50 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli ertelemeli ihtiyaç kredisine başvurusu için…

Mayıs’ta başvuran Ağustos’ta ödeyecek! 50 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli ertelemeli ihtiyaç kredisine başvurusu için…
Akbank'ın harcadıkça kazandıran kampanyalarına ek olarak başlattığı 3 ay ödemesiz kredi kampanyası müjde ile duyuruldu. Mayıs ayında talep edilen kredinin ilk ödemesi Ağustos'ta başlıyor. Mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılacak başvuruya özel kefilsiz ve imzasız ihtiyaç kredisi başvurusu için yapılması gerekenler haberimizde

Acil nakit ihtiyacını avantajlı faiz oranları ile karşılamak isteyenler ihtiyaçlarını değil kredi ödemesi erteliyor. Akbank 3 ay erteleme ile ihtiyaç kredisi ile Mayıs ayına damga vuruyor. 50.000 TL'ye kadar olan krediler 36 ay, 50.000 TL ve üzeri 100.000 TL'ye kadar olan krediler 24 ay, 100.000 TL ve üzeri kredi talebi 12 ay vadeyle taksitlendirilebiliyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı, sorumlu bankacılık anlayışı ile her ay farklı bir kampanyaya imza atan Akbank 92 gün ertelenebilir ödemesiz dönemli kredi dağıtıyor. Akbank'ın 3 ay ertelemeli kredi kampanyasına başvuracakların online platform üzerinden yapılan başvurusu olumlu yanıt aldığında belirli belgelerin bankaya teslim edilmesi gerekiyor.

50 Bin TL 3 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank mobil uygulama ile müşteri iletişim merkezi veya kredimakbank'ta.com internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve cep telefonu bilgisi ile başvuru yapılabilir. Daha önceden Akbank hesabı bulunmayanların kredi işlemlerini şubede tamamlaması bekleniyor.

50 Bin TL 3 Ay Ertelemeli Kredi Başvuru Evrakları Nelerdir?

Şubeden kredi kullanımında bulunacak olanların şubeye teslim etmesi gereken evraklar şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

  • Gerekli görüldüğünde adres teyiti amaçlı belge gelir belgesi

  • Maaş bordrosu

  • Özel sektör çalışanı için SGK hizmet döküm belgesi

Akbank 70.000 TL 24 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 70.000 TL

  • Kredi vadesi: 24 ay

  • Kredi faiz oranı: %4,77

  • Kredi aylık taksit tutarı: 5.681,55 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.