Mobil başvuruya özel faizsiz ve dosya masrafsız oldu! 10 bin TL anında hazır krediye nasıl başvurulur?

Mobil başvuruya özel faizsiz ve dosya masrafsız oldu! 10 bin TL anında hazır krediye nasıl başvurulur?
Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık anlayışıyla sunduğu hizmetlerle yıl içinde indirimli alışveriş yapabilme fırsatı sunan bankalardan beklenen o teklif geldi. Faizsiz ve masrafsız 10.000 TL anında hazır krediye nasıl ulaşılır? 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin başvuru detayları haberimizde

Duyarlı bankacılık anlayışı ile yıl içinde sunduğu farklı tekliflerle nakit ihtiyacını acil çözüm sunan dijital bankacılık uygulaması Burgan Bank On Dijital ihtiyaç kredisini başvuruya açık hale getirdi. 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız krediden faydalanmak isteyenlerin başvuru şartlarını karşılaması yetecek.

Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan sunduğu özel avantajlarla nakit ihtiyacını hızlı çözüm önerileri sunan bankanın masrafsız kredi teklifi başvuruyu açıldı. İlk kez banka müşterisi olacaklara özel olarak sunulan bu fırsat düşük faizli kredi kampanyaları ile birlikte destekleniyor.

Faizsiz 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

ON faizsiz dijital ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken bazı şartlar bulunuyor. Kampanya dönemi kapsamında 18 yaşını doldurmuş ve TC vatandaşı olan her hak sahibi ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Başvuruların ON mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden yapılması yeterlidir.

50.000 TL'ye kadar olan tüm kredi teklifleri 24 ay vade 100.000 TL ve üzeri kredi teklifleri ise 12 ay vadeyle taksitlendirilir. Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için 0850 222 29 10 numaralı iletişim hattı kullanılabilir.

Faizsiz 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Geri Ödeme Tablosu

6 aydan 36 aya kadar vadelendirilmiş 10.000 TL'lik dijital ihtiyaç kredisinin geri ödeme tablosu aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL

  • Kredi vade süresi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %5,79

  • Kredi aylık taksit tutarı: 812,28 TL

  • Kredi sigorta ücreti: 840 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.