OdeaBank 1000 TL Hediye Çeki Veriyor! Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

OdeaBank 1000 TL Hediye Çeki Veriyor! Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?
OdeaBank 1000 TL hediye çeki veriyor! Migros işbirliği ile verilen hediye çekinden yararlanmak için kampanya şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

OdeaBank müşterilerine 1000 TL veriyor! Kampanya OdeaBank Migros işbirliği ile yapılıyor. Akıllı telefon ya da tabletine Odea uygulamasını indirip OdeaBank müşterisi olan ve 10.000 TL yatırım yapan müşteriler 1.000 TL hediye çeki kazanıyor.

OdeaBank 1000 TL Veriyor!

Türkiye'nin en dinamik ve yenilikçi bankaları arasında yer alan OdeaBank, Migros ile işbirliği yaparak düzenlediği kampanya kapsamında, Odea uygulaması üzerinden başvuru formunu doldurarak 7 Haziran'a kadar OdeaBank müşterisi olan kullanıcılara, 10.000 TL yatırım yapmaları halinde 1.000 TL hediye çeki veriyor.

Yeni müşterilerin kampanyadan yararlanmak için yapmaları gereken: Kampanyalar > Promosyon Kodu adımını takip etmek ve buraya Migros işbirliği kapsamında yer alan promosyon kodunu girmek. Kazanılan 1.000 TL tutarındaki hediye çeki Migros mağazaları ve Migros uygulamasında kullanılabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların, promosyon kodunu girdiktenn sonraki 30 gün boyunca yatırım bakiyelerinin 10.000 TL'nin üzerinde olma şartı aranacaktır. Kullanıcıların hesaplarına, şartları sağlamaları halinde 4 Temmuz 2024 Perşembe günü, gün sonunda 1.000 TL hediye çeki yüklenecek ve bu durum SMS olarak kullanıcılara bildirilecektir.

Kampanya süresinin uzatılmış olması ve kampanyaya sonradan katılan müşterilerin hediyeleri ise 30 günlük süreyi doldurmamış olmaları dolayısı ile 19 Temmuz 2024'te hesaplarına yüklenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.