Para transferinde yeni dönem! O banka kredi kartı havalesine artı puan kazandıracak!

Para transferinde yeni dönem! O banka kredi kartı havalesine artı puan kazandıracak!
Bankalar arası para transferi işlem başına nakit kazandıracak. QNB Finansbank’ın harcadıkça kazandıran özel kampanyasına nasıl başvurulur? Banka müşterisi havale başına ne kadar ödeme alır? İşte merak edilenler…

Masrafsız havale ayrıcalığı ile bütçeyi koruyan QNB Finansbank online sistem üzerinden yapılan havale işlemine ödül kampanyasını duyurdu. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanya sayesinde bankalar arası transfer işleminden nakit ödül kazanan tüm banka müşterileri ömür boyu ücretsiz havale fırsatı elde ediyor.

Yeni yılda alınan yeni kararlarla bankaların artan faiz oranları transfer işlemlerinde de etkisini hissettiriyor. Havale yapılan nakit tutar arttıkça bankaların uyguladığı kesinti bir o kadar yükseliyor. QNB Finansbank masrafların katlanarak arttığı bir dönemde para transfer hizmetinden ek ödeme almıyor. Üstelik banka uygulamasını kullanılarak yapılan havale işlemleri için nakit ödül kazandırıyor.

Havale Başına Nakit Ödül Nasıl Kazanılır?

31 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenler QNB mobil uygulama üzerinden internet şubesi aracılığı ile veya ATM kanalını kullanarak havale işlemini gerçekleştirebilir. Yapılan para transferinden ödül kazanmak için minimum 50 TL gönderilmesi gerekiyor.

Konu hakkında daha fazla bilgi alabilmek ve QNB Finansbank'ın masrafsız havale ayrıcalığından faydalanabilmek için qnbfinansbank.com sitesini ziyaret edebilir veya QNB mobil uygulamayı cep telefonuna indirerek müşteri hesabı oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.