Toki'den 32 İlde Dev Konut Projesi Başvurular Ne Zaman?

Toki'den 32 İlde Dev Konut Projesi Başvurular Ne Zaman?
TOKİ tarafından Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 129 iş yeri için başvurular başladı mı? TOKİ'nin diğer projeleri ne zaman başlayacak? Toki'den ev sahibi olabilmek için başvuru koşulları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet vermekte olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından evi olmayan vatandaşlara yönelik yapılacak olan 2024 yılı projeleri ile ilgili TOKİ tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yerinin satış işlemleri açık arttırma ile tamamlandı. Buna göre 13-14 Aralık'ta 169 konut ve 192 iş yerinin yeni sahipleri belirlendi. 2024 yılında yeni yapılacak olan projelerle ilgili TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerindeki talep ve satış bölümünden tüm şehirlerimizdeki konut satışları hakkında detaylı bilgiler edinilebilir. Özellikle ilk defa ev sahibi olacak olan vatandaşlar için TOKİ önümüzdeki aylarda yeni projelerini sunacak.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.