747 arsa 53 ilde satışa çıktı

747 arsa 53 ilde satışa çıktı
53 il bazında 747 arsanın satışını açıkladılar işte bu arsaların satış detaylarına ilişkin yeni bilgiler şöyledir.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Türkiye genelinde 53 ilde toplam 747 arsanın avantajlı koşullarla satışa çıkarılacağını duyurdu. Açık artırma ile satış yapılacak arsalar İstanbul’da 71 Ankara’da ise 138 adet olmak üzere çeşitli şehirlerde sunulacak.

Satışlar 10-12 Eylül tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da yüz yüze diğer şehirlerde ise online olarak gerçekleştirilecek. Peşin ödemelerde %20 indirim %25 peşinat ve 24 ay vade imkanı gibi avantajlar sunuluyor. Arsa alıcıları yatırım amaçlı bu fırsatı değerlendirmek için gün sayıyor.

Satış Koşulları ve Tarihleri

İlan edilen arsalar İstanbul’da 71 Ankara’da 138 adet olmak üzere çeşitli illerde avantajlı koşullarla satışa sunulacak. 10-12 Eylül tarihlerinde Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek müzayedelerde %25 peşinat ve 24 ay vade ile ödeme seçenekleri sunulacak. Peşin ödemelerde %20 indirim imkanı da mevcut. Özellikle sanayi konut yapımı ve tarım amaçlı kullanılabilecek farklı metrekarelerde arsalar uygun fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Alıcıların Görüşleri

Arsa alıcıları bu fırsatı kaçırmak istemediklerini belirterek yatırım amaçlı olarak çeşitli illerdeki arsalarla ilgilendiklerini ifade ediyor. Ömer K. Ankara’daki hızlı gelişen ilçelerdeki konut alanları ile ilgilenirken Fatih K. özellikle Adana ve Mersin’deki konut arsalarına odaklanmış durumda. Pınar Aksu N. ise eşiyle birlikte Muğla’da yerleşik hayata geçme hayalini gerçekleştirmek için arsalarla ilgilendiklerini belirtiyor.

Online Katılım ve Müzayede Süreci

Açık artırmalar 10-12 Eylül tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da fiziksel olarak gerçekleştirilecek. Diğer illerdeki arsalar için ise online katılım mümkün olacak. Katılmak isteyenler toplantı öncesinde Emlak Yönetimin ilgili banka hesabına katılım teminatı yatırarak müzayedelere dahil olabilecekler. Online katılım sayesinde farklı illerdeki arsa alıcıları da bu avantajlı satış fırsatını değerlendirebilecekler.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.