747’si 53 ilde olmak üzere Çevre Bakanlığı Arsa satışı olacak

747’si 53 ilde olmak üzere Çevre Bakanlığı Arsa satışı olacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 53 ilde 747 arsayı satışa çıkardı. Arsalar, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneği ile satılacak. Satışlar, bugün başlayan açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek. Hangi illerde satış yapılacağı ve satış şartları ise henüz detaylandırılmamış durumda.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 53 ilde toplam 747 arsayı açık artırmayla satışa sundu ve satışlar 10-12 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak ve yatırımcılara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkânı sunulacak.

İstanbul Ankara Adana Muğla ve Mersin gibi büyük illerde arsa satışları özellikle öne çıkarken peşin ödeme yapacak alıcılara yüzde 20 indirim fırsatı da sağlanacak.

Arsalar sanayi yatırımı konut yapımı ya da tarım amaçlı kullanılmak üzere farklı büyüklüklerde ve fiyat aralıklarında satışa sunuluyor.

Açık artırmalar Ankara ve İstanbul'daki konferans salonlarında fiziki olarak yapılacak ve de online katılım da mümkün olacak.

Katılmak isteyen bireyler ve şirketlerin katılım teminatını Emlak Yönetimin ilgili banka hesabına yatırmaları gerekiyor.

Bu satışlar yatırımcılar için cazip bir fırsat olarak öne çıkarken Bakanlık uygun ödeme koşullarıyla daha geniş bir kesimin katılımını hedefliyor.

Kaynak: finans.mynet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.