900 kişiye yeni ekmek kapısı açılıyor 3 ilde TYP alımı olacak - İŞKUR

900 kişiye yeni ekmek kapısı açılıyor 3 ilde TYP alımı olacak - İŞKUR
 Yazar / Alanya Medya
Türkiye de işe alımda öncü kurum İŞKUR bildirdi ve tam 900 kişiye yeni iş imkanı sağlanacak yeni istihdam yaratılmış olacak ve de işte detaylar.

Türkiye İşe alımda öncülüğü başkasına kaptırmayan her zaman işe alımlarda belli bir yüzdeyle işe alımları gerçekleştirmeyi iyi bilen İŞKUR yine güzel bir işe alıma imza atmış bulunmaktadır.

Yeni işe alımlarla beraber tam dokuz yüz kişi yeni işiyle bir araya gelecek ve İŞKUR sayesinde yeni işine kavuşup böylelikle iş başı mutluluğunu yaşamaya başlamış olacaktır işte detaylar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan duyurulara göre Adana Bitlis ve Şanlıurfa illerinde toplamda 900 personel alımı gerçekleştirilecektir.

İl özel idaresi kaymakamlık ve valiliklere yapılacak bu alımlar Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında olup başvuru yapacak adayların İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden gerekli şartları dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yaparak belirtilen adımlar izlenerek gerçekleştirilebilir.

İL KONTENJAN
ADANA: 450
BİTLİS: 250
ŞANLIURFA: 200
TOPLAM: 900

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.