Adalet Bakanlığından yeni personel alımı bildirildi

Adalet Bakanlığından yeni personel alımı bildirildi
Adalet Bakanlığı, 24 bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 3 Eylül olarak başlamıştır. Başvuru şartlarıyla ilgili detaylar açıklanacak.

Adalet Bakanlığı bilişim alanındaki personel açığını kapatmak amacıyla 24 yeni bilişim personeli alacağını duyurdu ve başvuruların 3-17 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Başvurular Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak. Alınacak pozisyonlar arasında Kıdemli Yazılım Mimarı DevOps Uzmanı Bilgi Güvenliği Uzmanı Yapay Zekâ Geliştirme Uzmanı ve Ağ Uzmanı gibi çeşitli teknik roller yer alıyor.

Başvuru yapacak adayların genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki şartları sağlaması gerekiyor.

Özel şartlar ise her pozisyon için farklılık gösteriyor ve adayların dört yıllık bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği gibi ilgili bölümlerden mezun olmaları en az 3 veya 5 yıllık mesleki deneyime sahip olmaları ve en az iki güncel programlama dilini bilmeleri bekleniyor.

Adayların bilgisayar donanımları ve ağ güvenliği konularında bilgi sahibi olmaları ve takım çalışmasına yatkın analitik düşünme becerisine sahip hızlı öğrenme ve yeni teknolojilere uyum sağlama yetenekleri gibi kişisel özellikler göstermeleri gerekiyor.

Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen adaylar belgelemeye önem vererek çalışmalarını dokümante etmeli.

Kaynak: iskur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.