Antalya Belediyesi Yeni işçi alım bildirisinde bulundu İşçi Alımları Yapılacak!

Antalya Belediyesi Yeni işçi alım bildirisinde bulundu İşçi Alımları Yapılacak!
 Yazar / Alanya Medya
Yeni iş başı personelleri alımı için Antalya Belediyesi düğmeye bastı. İŞKUR aracılığıyla yeni işçi alımları başlangıcını yapan ABB Türkiye İş Kurumu ile birlikte hareket ederek yeni personel alımlarına en kısa sürede başlamış olacak işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çeşitli projelerde görev almak üzere toplamda 24 personel alımı yapacağını duyurdu.

İnşaat ustası beden işçisi inşaat kalfası ve asfalt işçisi pozisyonlarında istihdam edilecek bu personeller belediyenin hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarda yer alacaklar.

İnşaat ustası pozisyonu için 8 beden işçisi için 6 inşaat kalfası için 5 ve asfalt işçisi için de 5 kişilik kontenjan ayrılmış durumda.

Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması kamu haklarından mahrum olmaması erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması ve Antalya il sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Başvurular Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya İnsan Kaynakları A.Ş. tarafından şahsen kabul edilecek ve son başvuru tarihi 14 Ağustos olarak belirlenmiş.

Bu alım Antalya’da iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor bu nedenle ilgilenenlerin başvuru şartlarını dikkatlice inceleyerek belirtilen adrese başvurmaları tavsiye ediliyor.

24 personel alımı için pozisyon bilgileri şu şekilde oluşmuştur.

İnşaat Ustası: 8 kişilik kadro

Beden İşçisi: 6 kişilik kadro

İnşaat Kalfası: 5 kişilik kadro

Asfalt İşçisi: 5 kişilik kadro

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.