Emekli promosyon ödemesi son durum ne, 2024 en yüksek banka promosyon miktarı nedir?

Emekli promosyon ödemesi son durum ne, 2024 en yüksek banka promosyon miktarı nedir?
Eylül 2024'te emeklilere en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar merak konusu oldu. En düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye çıkarılmasıyla birlikte, vatandaşlar maaşlarını farklı bankalara taşımayı ve promosyon fırsatlarını değerlendiriyor. Hem özel hem de devlet bankalarının sunduğu promosyon tutarları karşılaştırılıyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte, Eylül 2024 için bankaların emekli promosyonları.

Eylül 2024'te emekli promosyon ödemeleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Emeklilere sunulan banka promosyonları maaşlarını farklı bir bankaya taşımak isteyen vatandaşların radarında.

14 milyondan fazla emekli maaşlarını taşıdıkları bankadan üç yıl boyunca maaş almayı taahhüt ederek promosyon kazanabiliyor.

Bu kapsamda özel ve kamu bankaları promosyon tutarlarını güncelledi. Maaş tutarının 12.500 TL’ye yükselmesiyle bankalar promosyon ödemelerini artırdı ve bazı bankalar bu tutarı 20 bin TL’ye kadar çıkardı.

Vakıfbank emeklilere iki kez ödeme yaparak toplamda 24 bin TL’ye varan promosyon fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası ve Halkbank gibi kamu bankaları da 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Bankaların promosyon tutarları maaş dilimlerine göre değişiklik gösteriyor; örneğin 10.000 TL ile 14.99999 TL arasında maaş alan emeklilere 8.000 TL 20.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 12.000 TL ödeme yapılıyor.

Bankaların emekli promosyon kampanyaları yılın ikinci yarısında da devam ederken rekabet artarak sürüyor.

Kaynak: sabah

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.