İŞKUR: 240 TYP personeli alımında Son Birkaç Gün!

İŞKUR: 240 TYP personeli alımında Son Birkaç Gün!
 Yazar / Alanya Medya
Türkiye de işe alımda büyük öncü olan İŞKUR aracılığıyla tam 240 kişiye yeni işe girme imkanı sağlanacaktır. Bu işe alımla ilgili genel özel şartlar aşağıda sıralanmıştır işte detaylar.

İŞKUR tarafından duyurulan ilana göre kaymakamlıklar bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 240 TYP (Toplum Yararına Program) personeli alımı yapılacak.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak İŞKUR’a kayıtlı olmak 18 yaşını tamamlamış olmak sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak emekli veya malul aylığı almamak ve öğrenci olmamak yer alıyor.

Açık öğretim öğrencileri bu alım için başvuruda bulunabilecekler. Kontenjan dağılımı ise şu şekilde olacak: Çukurova Kaymakamlığı 40 Pozantı Kaymakamlığı 50 Seyhan Kaymakamlığı 70 Yüreğir Kaymakamlığı 40 ve Sarıçam Kaymakamlığı 220 kişi.

Başvurular 13 Ağustos 2024 tarihine kadar İŞKUR e-şubesi hizmet noktaları veya ALO 170 hattı üzerinden yapılabilecek.

Bu ilan iş arayanlar için önemli bir fırsat sunarken özellikle kaymakamlıklar bünyesinde çalışmak isteyenler için bir kapı aralıyor.

Başvuru koşullarının yerine getirilmesi durumunda adaylar TYP başvuru numaralarıyla belirtilen kanallar üzerinden başvurularını tamamlayabilirler.

Bu süreç iş arayanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor ve başvuruların hızlı bir şekilde yapılması öneriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.