İŞKUR 34 Şehirde Alımlar Yapılacağını Doğruladı- Kamu İşçi Alımı Yapılacak

İŞKUR 34 Şehirde Alımlar Yapılacağını Doğruladı- Kamu İşçi Alımı Yapılacak
Türkiye İş Kurumu tam 34 şehirde yeni işe yeni iş başı yapacak personel alımlarını doğrulamış durumda. Yeni personel alımı için verilen şehirler ve konunun detayları aşağıdaki gibidir işte ayrıntılar.

İŞKUR Türkiye de yeni işe alımlarda personel patron ilişkilerini bir arada tutmada muhteşem bir kurum olarak işçi alımlarını sürdürmeye devam ediyor ve yeni alımlarla yine karşımızda.

Personel alımlarına ilişkin olarak tam otuz dört şehrimizde işe ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza yönelik alımları henüz duyurmuş olup detaylar ise aşağıda sizler için belirtilmiştir.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 1 Ağustos 2024 itibarıyla 34 ilde çeşitli kamu personeli alımları yapacağını duyurdu.

İlan edilen pozisyonlar arasında çöp toplama, sokak süpürme, park ve bahçe bakımı, yol yapımı ve şoförlük gibi görevler bulunuyor ve toplamda 3000 kişilik istihdam sağlanacak.

Başvuru şartları arasında en az okuryazar olma koşulu yer alırken, pozisyona göre ek nitelikler de aranmakta.

Başvuru yapılacak iller arasında İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Trabzon gibi büyük şehirlerin yanı sıra Erzincan, Hakkari, Kırıkkale gibi daha küçük yerleşim yerleri de yer alıyor.

Personel alımları belediyeler ve belediye şirketleri aracılığıyla yapılacak olup, başvuru sürecine katılmak isteyenlerin İŞKUR’un internet sitesindeki duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.