İŞKUR-DSİ öncülüğüyle Yeni İşe Yeni Personel Alımı Yapacağız

İŞKUR-DSİ öncülüğüyle Yeni İşe Yeni Personel Alımı Yapacağız
Türkiye medarı iftarı İŞKUR ile DSİ iş birliği sayesinde yeni pek çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecektir. Türkiye İş Kurumu genel şartlar ve özel şartlar aşağıda sıralanmıştır işte detaylar.

Devlet Su İşleri (DSİ), Taşra Teşkilatı Müdürlüğü'nde çalışacak temizlik görevlileri alacağını duyurdu. Bu pozisyon için başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olmaları ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Başvurular, İŞKUR’un web sitesi üzerinden veya e-Devlet Kapısı’ndan "İş Arayan" bölümüne T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yapılarak yapılabilecek. İŞKUR hizmet noktalarından veya Alo 170 hattı aracılığıyla da başvuru mümkün.

Başvuru süresi ilan edilen son tarihte tatil gününe denk gelirse, başvuru süresi bir sonraki iş gününe kadar uzatılacak. Başvuracak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları, belirtilen suçlardan mahkûm olmamaları, sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almamaları, sağlık raporu ile çalışma engeli bulunmadığını kanıtlamaları ve bulaşıcı hastalık taşımamaları gerekiyor.

Sürekli işçi kadrosunda çalışanların başvuruları kabul edilmeyecek ve temizlik görevlisi olarak işe alınacak adayların en fazla 35 yaşında olmaları şart. Adaylar, noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek olup, kura çekimi 9 Ağustos 2024 tarihinde DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak.

Asıl ve yedek aday listeleri, sınav tarihleri ve diğer duyurular DSİ’nin internet sitesinde yayımlanacak. İşe alınacak adaylar dört aylık deneme süresine tabi tutulacak ve bu süre içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecek.

Başvuru için, İŞKUR’un online platformuna giriş yaparak "İşyeri Türü" kısmından "Kamu" seçeneği seçilmeli ve ilan numarası ile başvuru yapılmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.