İŞKUR - SGK Personel Alımı olacak! 2024 SGK çok sayıda personel alımı başlatıldı!

İŞKUR - SGK Personel Alımı olacak! 2024 SGK çok sayıda personel alımı başlatıldı!
SGK, 2024 yılında personel alımlarıı yapacak. Başvuru şartları ve son başvuru tarihi hakkında detaylar henüz paylaşılmadı. Başvuruların ne zaman yapılacağı ve hangi koşulları gerektirdiği hakkında bilgi almak için resmi duyuruları takip etmek faydalı olacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2024 yılında 70 yeni personel alacağını duyurdu. Başvurular 2 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 16 Eylül 2024'e kadar devam edecek.

Adayların KPSSP3 puanının %70'i ve İngilizce dilinde YDS veya eşdeğer bir sınavın %30'u dikkate alınarak toplam puanları belirlenecek.

Her pozisyon için en yüksek puanı alan adaylar sıralanacak ve 10 katı kadar aday arasından sözlü sınav yapılacak.

Başvurular Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden alınacak. Genel başvuru şartları arasında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesine uygunluk dört yıllık mühendislik veya eşdeğer bölümlerden mezuniyet ve belirli bir mesleki tecrübe gerekmektedir.

Adayların yazılım ağ yönetimi gibi konularda deneyim sahibi olmaları iki farklı programlama dilini bilmesi ve çeşitli kişisel niteliklere sahip olmaları bekleniyor. Özel başvuru şartları ise pozisyonlara göre değişiklik gösterebilir.

Kaynak: isealimkariyerkapisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.