İZENERJİ - İŞKUR 350 kişi güvenlik olarak işe alınacak

İZENERJİ - İŞKUR 350 kişi güvenlik olarak işe alınacak
 Yazar / Alanya Medya
Türkiye de işe alımda medarı iftarı olarak görülen İŞKUR kurumu ile İZENERJİ arasında iş birliği yapılarak tam 350 kişinin evine ekmek götürecek projeye imza atıldı ve işe alımlar yapılacak işte detaylar.

Türkiye medarı iftarı olarak bilinen her zaman işçi işveren arasında olan o köprüyü iyi şekilde bağlamasını da bilen İŞKUR bu işe alımda tam üç yüz elli beş kişinin evine ekmek götürebilmesi için işe alımlar başlatmıştır işte detaylar.

Büyükşehir Belediyesine bağlı İZENERJİ KPSS şartı aranmaksızın 350 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Başvuracak adayların en az bir yıl deneyime sahip olmaları İzmir ve çevresinde ikamet etmeleri ve geçerli bir Özel Güvenlik Kimlik Kartı'na sahip olmaları gerekiyor.

Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlama becerisi de önemli bir kriter olarak belirtilmiş. Emeklilik veya yaşlılık aylığı almayan kadın ve erkek adayların başvurabileceği bu alımlar için başvuru süresi 9-22 Ağustos 2024 olarak belirlenmiş olup başvurular İZENERJİ CV bankası üzerinden yapılacak.

Başvuru süreci ve detayları hakkında bilgi edinmek isteyenler İZENERJİ’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilir veya mobil uygulamasını kullanabilir.

Başvuru kılavuzu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.