KPSS puanlı SYDV yeni kamu personel alımı yapılacak! İşte ayrıntılar.

KPSS puanlı SYDV yeni kamu personel alımı yapılacak! İşte ayrıntılar.
SYDV için yeni KPSS puanlı yeni personel alımları başlatıldığı duyuruldu işte detaylar.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış ve 4 yıllık lisans mezunu olan adaylar için Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonlarına personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvuru için adayların 3294 sayılı Kanun kapsamında en az 2 aylık iş deneyimine sahip olmaları gerekmektedir.

Kabul edilen lisans bölümleri arasında Sosyal Hizmetler Psikoloji Sosyoloji Çocuk Gelişimi Aile ve Tüketici Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık yer almakta olup başvuruda bilgisayar sertifikası veya transkript özgeçmiş güvenlik soruşturma formu sağlık raporu adli sicil kaydı diploma kimlik fotokopisi yerleşim yeri belgesi ve iki adet vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Başvurular Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün online platformu üzerinden yapılabilir ve başvuru detaylarına vakfın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

SYDV'nin Tekman ilçesi için yapılan bu alımda başvurular 20 Ağustos 2024 tarihine kadar kabul edilecek olup başvurular değerlendirilirken KPSS puanı ve diğer kriterler dikkate alınacaktır. Uygun görülen adaylar kamu personeli olarak istihdam edilecektir.

kaynak - kamudanhaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.