OKUL-İŞKUR işbirliğiyle yeni okul güvenlik görevlileri alınacak

OKUL-İŞKUR işbirliğiyle yeni okul güvenlik görevlileri alınacak
Türkiye İş kurumu Türkiye de işe alımda öncü sözcü olan İŞKUR yine güzel bir işe imza atarak okullarda güvenlik görevlisi alımlarını bizzat duyurmuş oldu.

İŞKUR ülkede işe alımlarda kendinden sıkça söz ettirmeyi bilen ve her anlamda işçi işveren arasında köprü rolünde bambaşka bir seviyede iş yapan kurumdur.

İşte bu konuda da işe alımda öncülük edecek ve okullarda görev yapacak güvenlik görevlilerinin alımlarına yardımcı olacaktır.

Pek çok veli öğrencisinin yani ebeveyni olduğu çocuğunun okulunda güvenlik seviyesinin iyi bir seviyede olmasını canı gönülden istemektedir ve hal böyle olunca İŞKUR Okullar iş birliğiyle güvenlik görevlisi alımları da son süratle başlatılmış oldu.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda güvenlik görevlisi alımıyla ilgili son gelişmelere göre bir süredir okullara güvenlik personeli atanmadığı için çeşitli güvenlik açıkları oluşmuştu.

Aslında bu durum öğretmenler ve öğrenciler için sorun yaratmıştır ve bu durumlar için acilen önlem de şarttı doğrusu.

Bazı okullar kendi bütçeleriyle güvenlik görevlisi istihdam etmeye çalışırken yeni eğitim-öğretim yılında İŞKUR tarafından okullara güvenlik personeli verilip verilmeyeceği henüz netlik kazanmamıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.