PTT - İŞKUR bünyeye yeni işe alım yapılacağı duyurusu verildi

PTT - İŞKUR bünyeye yeni işe alım yapılacağı duyurusu verildi
Türkiye iş kurumu aracılığıyla yeni personel alımlarını duyuru ile ilan etti. Genel özel şartlar detaylı şekilde aşağıda sunuldu işte ayrıntılar.

Ülkede öncü kuruluş olarak işe alımlarda adından sıkça söz ettirmeyi iyi bilen kurum Türkiye İş kurumu bu işe alımda da öncülük etti ve yeni personel alımlarına el attı.

PTT İŞKUR aracılığıyla müşteri hizmetleri görevlisi asistanı ve muhasebe uzmanı pozisyonları için personel alımı yapacak.

Müşteri hizmetleri görevlisi asistanı pozisyonu için en az ön lisans mezunu olmak müşteri ilişkileri ve çağrı merkezi işlemlerinde deneyimli olmak CRM programları ve MS Office'i iyi derecede kullanabilmek gibi şartlar aranıyor.

Muhasebe uzmanı pozisyonu için ise Logo Tiger programını bilmek banka kayıtları ve cari mutabakatları yapabilmek gibi kriterler mevcut.

Her iki pozisyon için de adayların esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmesi ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmekte.

Başvurular İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.