Türkiye İş Kurumu Öncülüğü ve KPSS olmaksızın Alımlar Duyuruldu

Türkiye İş Kurumu Öncülüğü ve KPSS olmaksızın Alımlar Duyuruldu
İŞKUR ülkemizde işe alımlara yön veren önemli bir kurumumuz ve bu işe alımda da çok sayıda kişinin hanesine ekmek girmesi için muazzam bir titizlikle işe alımlar gerçekleştirilecektir işte detaylar.

Türkiye de işe alımda her anlamda bünyesindeki kuvveti yegane şekilde belli etmeyi iyi bilen İŞKUR bu yeni alımlarda da o güzel gövde gösterisini göstererek işe ihtiyacı olanlara muazzam bir yardımcılık örneği sunmaya devam ediyor.

Türkiye İş Kurumu her anlamda yeni işe alımlarda öncülüğünü bizzat gösterip ülkemizde hangi alanda hizmet işçisine gerek görüldüğünde ister mavi yakalı olsun ister normal düz işçi hepsine yardımcı olarak işverenle bir araya gelinebilmesini sağlıyor işte detaylar.

İŞKUR KPSS ve sınav gerektirmeden Bartın’da 100 kişilik yeni bir alım yapacağını duyurdu.

Bu alımlar Bartın Merkez’de 55 Amasra’da 18 Kurucaşile’de 7 ve Ulus’ta 20 kişi olmak üzere çeşitli bölgelerde gerçekleştirilecek.

Başvurular 6 Ağustos 2024’e kadar İŞKUR'un online portalı ALO 170 Nolu Hat veya İŞKUR hizmet noktaları aracılığıyla yapılabilir.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak öğrenci olmamak emekli veya malul aylığı almamak SGK'lı olmamak ve İŞKUR kaydının bulunması gerekmektedir.

Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında sunulan bu istihdam fırsatları geçici işçi olarak kamu hizmetlerine destek sağlamak ve işsizliğe çözüm üretmek amacıyla büyük bir adım olarak görülüyor.

Aynı zamanda bölgedeki işsizlik oranını düşürmeye yönelik önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.