BELEDİYE-İŞKUR 13 branştan öğretmenler alımı gerçekleştirecek

BELEDİYE-İŞKUR 13 branştan öğretmenler alımı gerçekleştirecek
 Yazar / Alanya Medya
İŞKUR ve BELEDİYE tam 13 branş üzerinden öğretmen alımlarını bizzat gerçekleştirecektir işte alıma ilişkin olarak gelişen detaylar.

Belediye, bünyesinde çalışmak üzere 13 farklı branştan toplam 27 öğretmen alımı yapacak ve bu alımları Türkiye İş Kurumu yani Türkiye medarı iftarı İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirecektir.

Kadrolu ve part-time pozisyonlarda haftada 45 saat çalışacak öğretmenlerin başvuruları, 29 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında [email protected] adresinden kabul edilecek.

Alım yapılacak branşlar arasında yapay zeka öğretmeni ve akademisyeni, İngilizce öğretmeni, matematik ve kimya olimpiyatları akademisyeni, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, fen bilimleri öğretmeni alacak.

Aynı zamanda İngilizce öğretmeni, Türk dili ve edebiyatı öğretmeni, fizik öğretmeni, matematik öğretmeni ve rehberlik öğretmeni bulunuyor.

Part-time pozisyonlar için 7, daimi pozisyonlar için ise 20 öğretmen istihdam edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.