En acilinden 20 Aşçı yardımcısı çalıştırılmak üzere isteniyor! İŞKUR önemle rica etti

En acilinden 20 Aşçı yardımcısı çalıştırılmak üzere isteniyor! İŞKUR önemle rica etti
Kocaeli ve çevresinde yaşayan vatandaşların dikkatine diyerek İŞKUR en acilinden 20 aşçı yardımcısı istiyor. Başvuru yapacak vatandaşlar ilgili İŞKUR ilanını inceleyip başvuru koşullarına göre işlemlerini başlatmalıdır. ISS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. alacak. İşte detaylar...

" ISS Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kocaeli'de çalışmak üzere 20 Aşçı Yardımcısı arıyor " ve bu pozisyon için kadın ve erkek adaylar başvurabilir. Başvuracak adaylardan lise veya dengi okullardan mezun olma şartı aranmakta olup herhangi bir yaş sınırlaması bulunmamaktadır.

" Bu pozisyona başvurmayı düşünen adaylar profesyonel bir mutfak ortamında çalışma fırsatı yakalayacaklar ve bu deneyim onların kariyer gelişimlerine katkıda bulunacaktır. "

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların İŞKUR’un resmi web sitesine girerek detaylı bilgi alması ve başvurularını buradan tamamlaması gerekmektedir.

İŞKUR Aşçı yardımcısı alımı detayları

İŞKUR’un yayınladığı açık iş ilanları iş arayanlara geniş bir yelpazede fırsatlar sunmakta ve bu ilan da mutfak sektöründe kariyer yapmak isteyenler için önemli bir fırsat oluşturmaktadır. ISS Tesis Yönetim Hizmetleri sektördeki güçlü konumu ve sunduğu profesyonel çalışma ortamı ile dikkat çekmekte olup aşçı yardımcısı olarak işe başlayacak olan adaylara değerli bir çalışma deneyimi sunmaktadır.

Bu pozisyon mutfakta kariyer yapmak isteyenler için önemli bir adım olabilir ve İŞKUR'un sağladığı imkanlar sayesinde bu fırsatı değerlendirmek daha da kolaylaşmaktadır.

İş Tanımı

ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ FİRMASI BÜNYESİNDE KAYSERİ FORUM AVM'DE GÖREVLENDİRME ÜZERE TEMİZLİK GÖREVLİSİ MESLEĞİNDE PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR.

ÇALIŞMA SAATLERİ:07:30 - 16:00 14:30 - 22:30 22:30 - 07:00

Diğer detaylar firma ile görüşülecektir.

LÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU SONRASI FİRMADAN RANDEVU ALARAK GÖRÜŞMEYE GİDİNİZ.

İŞKUR SİSTEMİNE TC KİMLİK NUMARA VE ŞİFRENİZ İLE GİRİŞ YAPINIZ.

ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK BİLGİLERİNİZE İLANDAKİ MESLEĞİ EKLEYİNİZ

ÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLANIN ÖĞRENİM ŞARTINA UYGUN OLMALIDIR.

4-İLANIN SOL ALT KISMINDA “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYARAK BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ.

KAYSERİ FORUM AVM'DE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE,EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN

Meslek Deneyim

Temizlik Görevlisi

Öğrenim

En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul

En Fazla Öğrenim Seviyesi

İŞKUR AŞÇI YARDIMCISI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.