İŞKUR-Güvenlik Görevlisi 954 Yeni İş Başı Personeli Alacağız

İŞKUR-Güvenlik Görevlisi 954 Yeni İş Başı Personeli Alacağız
Ülkemizde Türkiye İş Kurumu olarak da bilinen İŞKUR tam 954 kişiye yeni ekmek kapısı açarak güvenlik görevlisi alımlarını bizzat başlattı işte detaylar.

Tarihin en ileri seviyede işe alımlarını gerçekleştirmesini iyi bilen İŞKUR yine güzel bir işe imza atarak güvenlik görevlisi alımlarını bizzat başlatmış bulundu.

Tam olarak 954 kişiye yeni umut kapısı olarak bu alıma ilişkin detaylar aşağıda bizzat verilmiş olup İŞKUR aracılığıyla işe girmek için hemen siz de detayları inceleyebilirsiniz.

İŞKUR üzerinden 954 güvenlik görevlisi alınacak ve özel sektör firmalarının İŞKUR sayfasında yayımladığı duyurulara göre başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek.

Adayların belirlenen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir ve başvuru yapacak adaylar İŞKUR kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak açık iş ilanları kısmından uygun pozisyonlara başvurabilir.

Güvenlik görevlileri iş ortamının güvenliğinden sorumlu olup danışma hizmeti verme giriş-çıkışları kayıt altına alma kamera kayıtlarını inceleme güvenlik kurallarına uyulmasını sağlama acil durumlarda bina tahliyesini gerçekleştirme gibi görevleri yerine getirmektedir.

Başvuru ve diğer detaylar için İŞKUR'un resmi sayfası ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.