İŞKUR-TÜBİTAK öncülüğünde Yeni işe yeni iş başı personel alınacak

İŞKUR-TÜBİTAK öncülüğünde Yeni işe yeni iş başı personel alınacak
Türkiye İş Kurumu aracılığıyla TÜBİTAK tam otuz sekiz kişiye yeni ekmek kapısı açacak yeni işe yeni personel alımı duyuruldu işte detaylar.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) bünyesinde çeşitli pozisyonlarda toplam 38 personel alımı gerçekleştirecek.

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması kamu haklarından mahrum bulunmaması devlet memuru olmaya engel bir suç kaydının olmaması ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması gerekmektedir.

Gemi Adamı pozisyonu için İŞKUR aracılığıyla başvurular yapılacak olup bu pozisyonlar arasında Deniz Ulaştırma ve İşletme Teknikeri/Vardiya Zabiti Kamarot ve Gemi Yağcısı bulunmaktadır. Başvuruların son tarihi 12 Ağustos 2024'tür.

TÜBİTAK UME Araştırmacı ve AR-GE Proje Teknisyeni pozisyonları için başvuruları kabul edecek olup bu pozisyonlara mühendislik ve fen bilimleri mezunları başvurabilir.

AR-GE Proje Teknisyeni pozisyonları için iki yıllık ön lisans mezunları değerlendirilecektir.

Bu pozisyonlar için başvuruların son tarihi ise 27 Ağustos 2024'tür ve detaylı bilgi ve başvuru koşulları TÜBİTAK ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın web sitelerinde bulunmaktadır.

İşe Alım Kılavuzu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.