Kızılay TR geneli yeni lise-ön lisans-lisans kamuya alım yapacak

Kızılay TR geneli yeni lise-ön lisans-lisans kamuya alım yapacak
Türkiye de önemli kurumlardan Kızılay yeni personel alımları için düğmeye bastığını ifade etti ve duyuru yaparak yeni kamu elemanları alımı başlattı.

Türk Kızılayı KPSS şartı olmaksızın lise ön lisans ve lisans mezunları için çeşitli unvanlarda personel alımı yapacağını duyurdu ve başvurulabilecek pozisyonlar arasında Bakım ve de Rehabilitasyon Uzmanı Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Yetkilisi Tercüman Eğitim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı ve Psikolog Saha Çalışanı bulunuyor.

Başvurular Kızılay Kariyer internet sitesi üzerinden yapılacak ve her pozisyon için başvuru koşulları ve tarihlerine dikkat edilmesi gerekiyor.

Saha Çalışanı için son başvuru tarihi 2 Ağustos Tercüman için 5 Ağustos Psikolog için 9 Ağustos Sosyal Hizmet Uzmanı ve Eğitim Sorumlusu için 16 Ağustos Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Yetkilisi için ise 15 Ağustos olarak belirlenmiş olup Bakım ve Rehabilitasyon Uzmanı için son tarih belirtilmemiştir.

Türk Kızılayı KPSS şartı olmadan lise ön lisans ve lisans mezunları için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu ve bakım ve Rehabilitasyon Uzmanı Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Yetkilisi Tercüman Eğitim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı ve Psikolog Saha Çalışanı gibi pozisyonlar için başvurular alınacak.

Her pozisyon için belirlenen özel şartlar ve son başvuru tarihleri Kızılay Kariyer internet sitesinde yer alıyor ve başvurular bu site üzerinden yapılacak ve adayların gerekli belgeleri eksiksiz sunmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.