Memur-Şoför-Hizmetli-Güvenlik görevlisi alımları başladı! TSE kamu işçileri alacak

Memur-Şoför-Hizmetli-Güvenlik görevlisi alımları başladı! TSE kamu işçileri alacak
 Yazar / Alanya Medya
En az lise mezunu olarak duyurulan TSE kamu personel alımları henüz başladı ve işe alımlarla ilgili genel özel nitelikler ise aşağıdaki gibi belirtilmiştir.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) 2024 yılı için en az lise mezunu adaylar arasından çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar teknisyen bahçıvan boyacı hizmetli şoför güvenlik görevlisi ve memur gibi pozisyonları kapsıyor. Teknisyen adaylarının sıhhi tesisat elektrik-elektronik gibi alanlarda mezun olup KPSS P-94’ten en az 60 puan alması ayrıca 180 gün deneyim belgesi sunması gerekiyor. Bahçıvan pozisyonu için tarım/ziraat mezunu olmak ve yine KPSS’den 60 puan almak yeterli.

Boyacı ve hizmetli pozisyonları için ise lise mezunu olmak ve aynı puanı almak şart. Şoför alımlarında adaylardan 5 yıllık B sınıfı sürücü belgesi istenirken güvenlik görevlileri için ön lisans mezunu olma KPSS P-93’ten en az 70 puan ve geçerli silahlı güvenlik kartı şartı bulunuyor. Memur alımları ise Büro Yönetimi Halkla İlişkiler Muhasebe gibi ön lisans mezunlarına yönelik olup KPSS’den en az 70 puan gerektiriyor.

Başvurular e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı aracılığıyla yapılacak olup adayların başvuru belgelerini eksiksiz olarak sisteme yüklemesi gerekiyor.

Tüm pozisyonlar için Ankara Kocaeli İstanbul İzmir gibi çeşitli şehirlerde istihdam sağlanacak. Başvuru süreci başladı ve adaylar son başvuru tarihine kadar işlemlerini tamamlamalıdır.

Başvuru Linki: https://www.turkiye.gov.tr/tse-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Kaynak - takvim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.