THY - İŞKUR öncülüğü var Yeni Teknik Personeller alınacaktır

THY - İŞKUR öncülüğü var Yeni Teknik Personeller alınacaktır
Türk Hava Yolları öncülüğü Türkiye İş Kurumu İŞKUR öncülükleri ile yeni teknik hava yolu personelleri alınacaktır işte ayrıntılar.

Türkiye iş kurumu öncülüğü sayesinde THY - İŞKUR öncülüğü var Yeni Teknik Personeller alınacağı resmen duyurulmuş oldu ve bu sayede işe ihtiyaç duyan özellikle bu sektörde yer almak isteyenler için harika ötesi bir işe alım olacaktır.

Türk Hava Yolları Teknik yeni personel alımı için iş ilanı yayımladı ve başvuruları kabul etmeye başladı. THY Teknik'in iş ilanında başvuru şartları ve detaylar şu şekildedir.

T.C. vatandaşı olmak adli sicil kaydı bulunmamak 01.01.1999 sonrası doğmuş olmak erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olmak vardiyalı çalışabilmek öğrenmeye hevesli ve takım çalışmasına yatkın olmak gibi genel kriterler aranıyor.

Adayların A2 düzeyinde İngilizce bilmesi ve daha önce THY'den disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olması gerekiyor.

Hava Aracı Bakım Teknisyeni Adayı pozisyonu için başvuranların Uçak Teknolojisi Elektrik-Elektronik Makine Mekatronik gibi birçok teknik alanda mezuniyete sahip olmaları bekleniyor. Başvurular 11 Ağustos 2024 tarihine kadar online olarak yapılabilecek.

Başvuru Ekranı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.