TSE-İŞKUR 184 kişiye yeni iş kapısı açıldı İşte Detaylar

TSE-İŞKUR 184 kişiye yeni iş kapısı açıldı İşte Detaylar
 Yazar / Alanya Medya
İŞKUR ve TSE iş birliği sayesinde tam yüz seksen dört kişiye yeni işe girme fırsatı tanınacak. İşe alımla ilgili genel özel şartlar ise aşağıda listelenmiştir işte ayrıntılar.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplamda 184 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda 22 tekniker 3 muhasebeci 81 memur 24 güvenlik görevlisi 5 şoför 41 odacı 1 boyacı-badanacı 2 bahçıvan ve 5 teknisyen alınacak.

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıması belirli KPSS puan türlerinden yüksek puan alması ve ilgili pozisyonların gerektirdiği diğer özel şartları sağlaması gerekiyor.

Başvurular 20 Ağustos 2024'te başlayacak ve 30 Ağustos 2024 saat 23:59'da sona erecek. Başvuru süreci e-Devlet üzerinden yapılacak ve adayların gerekli belgeleri sisteme yüklemeleri zorunlu.

Sözlü sınav adayların mesleki bilgi ve becerileri genel yetenekleri ifade ve temsil kabiliyeti gibi çeşitli alanlarda değerlendirilecek. Sınav sonuçları 70 puan barajını geçmek kaydıyla en yüksek puandan başlanarak sıralanacak ve başarılı adaylar söz konusu pozisyonlara atanacak.

Belgelerinde gerçeğe aykırı beyan tespit edilen adayların sınavları geçersiz sayılacak ve haklarında yasal işlem başlatılacak. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar sonuçların açıklanmasından itibaren 5 iş günü içinde başvuruda bulunabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.